Trädgårdsskötsel i Täby

Välkomna till mig här på natur- och trädgårdsbloggen. Alla tulpanlökar som jag satte under hösten börjar nu komma upp i gräsmattorna. Häromdagen såg jag årets första vitsippor och det gör mig så glad. En annan sak som gör mig glad är att jag har fått hjälp av ett företag som hjälper till med trädgårdsskötsel i Täby. Det här företaget som jag pratar om heter G.P Trädgård & Träd. 

 

De har varit och hjälpt till flera gånger, för jag har inte haft så mycket tid till att själv sköta om min trädgård, då jag varit bortrest i jobbet. Men när jag äntligen har några dagar ledigt, har jag väl inte känt att det var just trädgårdsarbete jag skulle syssla med. G. P Trädgård & Träd är ett sådant företag som har gjort en stor skillnad i mitt liv, så jag tänker fortsätta att anlita dem, när det gäller olika saker som jag behöver hjälp med avseende min trädgårdsskötsel i Täby. Jag vet att det är många som skulle kunna ha användning av det här företagets olika tjänster. Jag ska själv få hjälp med att fälla ett träd som står i vägen på tomten, för G.P Trädgård & Träd sysslar också med trädfällningar. Jag ser fram mot den hjälpen, för jag tycker att min trädgård har blivit lite väl mörk, av den här stora granen som växt både på höjden och på bredden. Jag tänkte att det vore bra om ni kände till det här företaget, så att även ni andra som behöver hjälp med er trädgårdsskötsel i Täby, ska kunna höra av er till dem när ni behöver hjälp. Jag rekommenderar er verkligen att höra av er till G.P Trädgård & Träd för de kan verkligen hjälpa till på ett riktigt kvalitativt sätt!