Jag har fått det så fint i min trädgård!

Hej och god förmiddag på er! Idag ska jag berätta för er om ett företag som varit här och hjälpt mig till att få en riktigt fin trädgård. Jag är verkligen glad att jag tog beslutet att stenbelägga en del av trädgården. Jag blev påmind om hur bra det här är igår, när vårens första dag kom i antågande med temperaturer på 17 grader. Jag satt nämligen då i en så kallad brassestol på denna uteplats och njöt av solen. Jag fick hjälp med denna stenläggning på Lidingö av ett företag som heter IM-ProffsMan. Min tanke med att stenbelägga en del av trädgården var att det skulle bli en snygg och praktisk lösning på de problem som jag tidigare upplevt att det var att ständigt hålla på att klippa gräset. Nu är en stor del av gräsmattan ersatt av snygga plattor i sten, och det har blivit så tjusigt men även riktigt praktiskt, för i denna delen utav trädgården hade jag förra sommaren ställt upp ett cafébord med fyra stolar, och en riktig värstinggrill. En gasolgrill som användes flitigt. Därför blev jag så glad igår, när jag för första gången kunde sitta på denna stenbelagda plats av trädgården och njuta av våren. 

 

IM-ProffsMan är ett företag som har många strängar på sin lyra! De är experter framförallt på att hjälpa till inom stenläggning på Lidingö, men också med renoveringar eller trädgårdarbeten, till exempel på Södermalm och i Danderyd. Jag är långt ifrån den enda personen här i mitt villakvarter som har anlitat mig av IM-ProffsMan. Det blir ju så att vi pratar, oss grannar emellan, och då fick jag tips på det här företaget och jag kan väl säga så pass mycket så att en bättre hjälp än vad jag fått av IM-ProffsMan, tror jag knappast något annat företag skulle klara av att leverera!