Hushållsnära tjänster, flytthjälp och trädgårdsarbeten

Hej och god eftermiddag på er! Det känns trevligt att ni kommer in hit till bloggen även idag, alla härliga läsare. Idag ska jag berätta för er om ett företag som heter Arbetskällan, och som är ett företag som kan hjälpa till med hushållsnära tjänster i Ludvika. Jag har anlitat mig av deras tjänster flera gånger, och tack vare denna hjälp så känner jag och min man att vi har fått hjälp till en bekvämare vardag. För som jag har berättat till er förut, så har jag varit väldigt stressad och haft svårt att få tiden att räcka till. Det kan nog många känna igen sig i som har en familj, och dessutom jobbar jag heltid på lasarettet, både kvällar, helger och nätter ibland. Eftersom dygnet inte har mer än 24 timmar har vi varit tvingade att prioritera bort vissa saker som städningen 

 

Även om barn och familj givetvis går före städning, så led jag ändå av att se på allt som behövde göras här hemma. Jag blev stressad och hade svårt att koppla av. Det kändes som om det var ett jobb som verkligen behövde tas tag i. Både jag och min man brukade vara alldeles för trötta efter jobbet för att orka städa, och tonåringarna hängde mest hos sina kompisar. Så hörde jag talas om Arbetskällan genom en nattsköterska, och hon berättade om vad de har att erbjuda bland annat inom hushållsnära tjänster i Ludvika. Det är så skönt att få hjälp med städningen. Det här företaget kan hjälpa till inom flera områden, till exempel med flytthjälp eller trädgårdsarbeten, och de arbetar brett geografiskt. Till exempel kan man anlita detta företag om man behöver hjälp i Grängesberg eller Smedjebacken, utöver Ludvika då.